Voogd&Voogd

Introductie

 

Samen bouwen aan een succesvolle toekomst!

Wilt u uw klanten voorzien van het beste advies én meer tijd kunnen besteden aan proactieve advisering? Dat kan met Klik & Advies, de nieuwste tool van Voogd & Voogd waarin de klant centraal staat. Een aangesloten adviseur vult het klantprofiel in, waarna er direct een advies klaarstaat voor een totaalpakket, inclusief personenauto. De adviezen zijn gericht op cross selling en besparing voor de klant. Zo is uw klant altijd passend verzekerd tegen de voordeligste totaalpremie en heeft u uw administratie op één plaats overzichtelijk bij elkaar. We zien nu al een toename van de polisdichtheid bij adviseurs die werken met Klik & Advies.

Het VoordeelPakket
Het productaanbod in Klik & Advies is gebundeld onder de naam ‘VoordeelPakket’ en iets waar we graag even verder op inzoomen. Wat dit VoordeelPakket namelijk zo bijzonder maakt is dat in minder dan een seconde een berekening wordt gemaakt voor een totaalpakket, zodat uw klant altijd passend verzekerd is. Via een slim algoritme worden honderden combinaties van verzekeraars getoetst, rekening houdend met eventuele pakketkortingen die zij hanteren om zo de voordeligste totaalpremie te vinden. En door een periodieke analyse van de complete markt en rationalisatie van de volmachtproducten kent dit alles-in-één-pakket een aantoonbaar goede prijs/kwaliteitverhouding.

Wat er verder nog achter het VoordeelPakket zit? Het pakket kent alleen maandelijkse kosten. Voor opmaak, wijziging of royement van een polis worden geen (hoge) poliskosten meer in rekening gebracht. De premie wordt per maand betaald in combinatie met automatische incasso en alle communicatie die u nodig heeft richting de klant is digitaal beschikbaar. De gedachte achter het VoordeelPakket is dat als er iets wijzigt in de situatie van de klant, het pakket niet aangepast hoeft te worden maar dat er een nieuw pakket wordt gesloten dat in de plaats van het oude komt. Zo kunnen elke keer de beste pakketcombinaties berekend worden.

In de schijnwerpers
Tot nu toe was het VoordeelPakket alleen beschikbaar voor een selecte groep adviseurs. Sinds februari 2018 bieden we het VoordeelPakket ook als losse vergelijksmodule aan in Klik & Sluit. Op deze manier kunnen al onze adviseurs op een vertrouwde manier verzekeringen afsluiten en muteren met de nieuwste technieken van Klik & Advies erachter. Uiteraard blijven we ook de komende maanden het pakket optimaliseren en uitbreiden met nieuwe, relevante producten. Momenteel bevat het pakket de producten woonhuis, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, gezinsongevallen, reis, motor, caravan en personenauto.

Meer rendement
Met volmachten van 20 verzekeraars bent u bij Voogd & Voogd aan het juiste adres voor al uw particuliere en zakelijke schadeverzekeringen. Onlangs werden we door bureau DFO voor de 8e keer uitgeroepen tot ‘Beste grote serviceprovider in schadeverzekeringen’. Een titel waar we trots op zijn! Bent u op zoek naar een samenwerkingspartner die er alles aan doet om u te ontzorgen zodat u meer tijd hebt voor het adviseren van uw klant? Neem dan contact op met onze relatiebeheerders. Zij praten graag met u over de mogelijkheden en kansen voor uw portefeuille!

 

Adres Postbus 14
Postcode 3240 AA
Plaats MIDDELHARNIS
Telefoon 088-0209100
E-mail info@voogd.com
Website www.voogd.com
Soorten producten Schadeverzekeringen
Rechtsvorm B.V.
Directie Michael de Nijs (CEO)
Aantal aangesloten kantoren 1700
Verzekeringsvolmachten van Allianz, Alianz Global Assistance, Amlin, Arag, ASR, Avéro Achmea, Bovemij, Covea, DAS, Delta Lloyd, De Goudse, Europeesche, Generali, HDI Gerling, Hiscox, Markel, Nationale Nederlanden, Unigarant, Vivat
Offertevolmachten hypotheken of kredieten van n.v.t.
Aantal
provinciale
agentschappen
60
Polisadministratiepakket Eigen pakket
Binding met aanbieders Nee
Eigen bemiddeling via gelieerde entiteit Nee
Gebruik provinciale agentschappen Ja

Primaire diensten

Soorten financiële producten op gebied van verzekeringen

Schadeverzekeringen particulier Ja
Schadeverzekeringen zakelijk Ja
Levensverzekeringen
(opbouw)
Nee
Levensverzekeringen
(risico)
Nee
Uitvaartkostenverzekeringen Nee
Inkomensverzekeringen
individueel
Ja
Inkomensverzekeringen
collectief
Nee
Zorgverzekeringen Ja
Pensioenverzekeringen Nee
Coassurantie (beurs) Ja

Soorten financiële producten op gebied van kredieten

Hypothecaire kredieten N.v.t.
Consumptieve kredieten N.v.t.
(Bank-)spaarproducten N.v.t.

Labeling mogelijk

Labelproducten service
provider
Ja
Gelabelde producten
aangesloten kantoor
Ja

Welke faciliteiten m.b.t. financiële producten

Vergelijken van
voorwaarden
Ja
Vergelijken van
brutopremies
Ja
Vergelijken van
nettopremies
Ja
Vergelijken van bruto
rentetarieven
N.v.t.
Vergelijken van netto
rentetarieven
N.v.t.
Online sluiten van
financiële producten
Ja
Bemiddelen in netto
producten
Ja
Webmodules voor website
intermediair
Ja

Overig

Functionaliteiten
extranet
Efficiënte backoffice met beheerinstellingen voor de Polismap website en app, uitgebreide polisadministratie, managementdashboard, Klik & Sluit®, Klik & Advies® voor het vergelijken en afsluiten van verzekeringen, E-schade voor digitaal schademelden en meer slimme tools zoals ProlongatiePolisCheck en het ServiceAbonnement.
Digitale polismap
eindklant
Ja
Specialistische
adviesondersteuning
Nee
Midoffice diensten Het bieden van midoffice diensten is maatwerk. Dit kan in overleg vorm worden gegeven.
Backoffice diensten Binnen onze Backoffice vind de volledige administratie en het beheer van de ondergebrachte portefeuille plaats.
Ondersteuning bij
overvoeren van portefeuilles
Ja
Aanbieden
prolongatiegegevens voor polisadministratie
kantoren
Ja

Aanvullende diensten

Marketing ondersteuning Ja, wij bieden aangesloten adviseurs marketingondersteuning in de vorm van voorbeeldteksten, afbeeldingen en banners voor websites, brieven, mailings en nieuwsbrieven. Ook plaatsen wij regelmatig marketingondersteuning op Facebook. Klanten worden doorverwezen naar hun adviseur.

Vakinhoudelijke ondersteuning

Wft-opleidingen Nee
Vakgerichte opleidingen Vaardigheidstrainingen binnen de Voogd Academy
Wft-PE Nee
Bijeenkomsten en seminars Ja

Gebruik maken van software

Offertesoftware Ja, binnen Klik & Sluit® bieden wij deze mogelijkheid voor alle schadeproducten. Zowel zakelijk als particulier. In Klik & Advies® bieden wij de mogelijkheid voor het afsluiten van een VoordeelPakket. Binnen het VoordeelPakket zijn veel verschillende particuliere producten te offreren. Vanaf 1 januari 2018 bieden we het VoordeelPakket ook aan als losse vergelijkingsmodule in Klik & Sluit.
Vergelijkingssoftware Ja, binnen Klik & Sluit kunnen alle schadeverzekeringen vergeleken worden. Dit geldt voor producten van provinciale maatschappijen, producten binnen onze volmachten en onze huismerken. In Klik & Advies® is (nu nog) een minder uitgebreid aanbod schadeverzekeringen opgenomen die vergeleken kunnen worden.
CRM software Nee
Office software Nee
Bemiddeling
portefeuilleaan- of –verkoop
Ja
Faciliteiten
portefeuilleanalyse
Nee
Faciliteiten
Wft-compliance
Nee

Extra dienstverlening

Uitbesteden
schadebehandeling
Ja
Telefoonopvang Nee
Overname werkzaamheden
tijdens vakantie
Nee
Administreren
serviceabonnementen van aangesloten kantoren
Ja
Incasseren van directe
beloning / abonnementsbijdragen t.b.v.
kantoren
Ja
Overname financiële
administratie
Dit betreft maatwerk en kan in onderling overleg vorm worden gegeven
Websitebouw en –beheer I.s.m. Dutch Media Lab bieden we een websiteconcept aan

Samenwerking / deelnemerschap

Doelgroep / speciale
markt
We zijn de nummer 1 serviceprovider in particuliere en zakelijke schadeverzekeringen en koploper op het gebied van innovatie. Onze kracht zit in de combinatie van knowhow op het gebied van verzekeren én IT.
Regionaal / landelijk
werkend
Landelijk
Eisen aan aangesloten
kantoren
Alle nieuwe kantoren kunnen deelnemen aan een uitgebreide training voor de mogelijkheden binnen onze organisatie, onze diensten en onze producten. Aangesloten kantoren kunnen via klantpanels en pilots feedback aanleveren dat door ons gebruikt wordt voor uitbreiding en optimalisering van onze dienstverlening.
Inspraak aangesloten
kantoren
Wij maken gebruik van klantpanels en pilotkantoren.
Vormgeving dienstenpakket Aangesloten adviseurs kunnen gebruik maken van ons complete pakket aan innovatie tools.

Kosten dienstverlening

Entreefee Nee
Vaste periodieke kosten Ja
Kosten per losse dienst Nee

Diversen

Calamiteitenplan Ja
Certificering (SAS70,
ISO)
Nee

Waardering

Jaarlijks onderzoekt Bureau DFO hoe serviceproviders, ketens, belangenorganisaties, etc. door intermediairs worden gewaardeerd. De onderzoeksresultaten worden elk jaar gepubliceerd in het ‘Onderzoek Serviceproviders’.
Meer informatie over dit onderzoek van 2019 vindt u hier.

Bureau DFO heeft besloten om per serviceprovider enkele scores uit dit onderzoek te vermelden. Gekozen is voor die aspecten die door intermediairs als erg belangrijk worden aangemerkt ten aanzien van de dienstverlening van serviceproviders. Er worden geen scores vermeld wanneer sprake is van:

  • Te weinig waarnemingen voor de betreffende serviceprovider.
  • Een of meer onvoldoendes voor de betreffende serviceprovider op de opgenomen aspecten.

Voor deze serviceprovider gelden de volgende scores:

Algemene generieke ondersteuning 7,6
Product en prijs 7,8
Procesondersteuning 7,7
Acquisitie van nieuwe klanten 5,6
Behoud van klanten 6,6

Extra

Samen bouwen aan een succesvolle toekomst!

Wilt u uw klanten voorzien van het beste advies én meer tijd kunnen besteden aan proactieve advisering? Dat kan met Klik & Advies, de nieuwste tool van Voogd & Voogd waarin de klant centraal staat. Een aangesloten adviseur vult het klantprofiel in, waarna er direct een advies klaarstaat voor een totaalpakket, inclusief personenauto. De adviezen zijn gericht op cross selling en besparing voor de klant. Zo is uw klant altijd passend verzekerd tegen de voordeligste totaalpremie en heeft u uw administratie op één plaats overzichtelijk bij elkaar. We zien nu al een toename van de polisdichtheid bij adviseurs die werken met Klik & Advies.

Het VoordeelPakket
Het productaanbod in Klik & Advies is gebundeld onder de naam ‘VoordeelPakket’ en iets waar we graag even verder op inzoomen. Wat dit VoordeelPakket namelijk zo bijzonder maakt is dat in minder dan een seconde een berekening wordt gemaakt voor een totaalpakket, zodat uw klant altijd passend verzekerd is. Via een slim algoritme worden honderden combinaties van verzekeraars getoetst, rekening houdend met eventuele pakketkortingen die zij hanteren om zo de voordeligste totaalpremie te vinden. En door een periodieke analyse van de complete markt en rationalisatie van de volmachtproducten kent dit alles-in-één-pakket een aantoonbaar goede prijs/kwaliteitverhouding.

Wat er verder nog achter het VoordeelPakket zit? Het pakket kent alleen maandelijkse kosten. Voor opmaak, wijziging of royement van een polis worden geen (hoge) poliskosten meer in rekening gebracht. De premie wordt per maand betaald in combinatie met automatische incasso en alle communicatie die u nodig heeft richting de klant is digitaal beschikbaar. De gedachte achter het VoordeelPakket is dat als er iets wijzigt in de situatie van de klant, het pakket niet aangepast hoeft te worden maar dat er een nieuw pakket wordt gesloten dat in de plaats van het oude komt. Zo kunnen elke keer de beste pakketcombinaties berekend worden.

In de schijnwerpers
Tot nu toe was het VoordeelPakket alleen beschikbaar voor een selecte groep adviseurs. Sinds februari 2018 bieden we het VoordeelPakket ook als losse vergelijksmodule aan in Klik & Sluit. Op deze manier kunnen al onze adviseurs op een vertrouwde manier verzekeringen afsluiten en muteren met de nieuwste technieken van Klik & Advies erachter. Uiteraard blijven we ook de komende maanden het pakket optimaliseren en uitbreiden met nieuwe, relevante producten. Momenteel bevat het pakket de producten woonhuis, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, gezinsongevallen, reis, motor, caravan en personenauto.

Meer rendement
Met volmachten van 20 verzekeraars bent u bij Voogd & Voogd aan het juiste adres voor al uw particuliere en zakelijke schadeverzekeringen. Onlangs werden we door bureau DFO voor de 8e keer uitgeroepen tot ‘Beste grote serviceprovider in schadeverzekeringen’. Een titel waar we trots op zijn! Bent u op zoek naar een samenwerkingspartner die er alles aan doet om u te ontzorgen zodat u meer tijd hebt voor het adviseren van uw klant? Neem dan contact op met onze relatiebeheerders. Zij praten graag met u over de mogelijkheden en kansen voor uw portefeuille!

 

X